Muíños, fornos e pan de Neda
13 septiembre 2023A teoría dos contrarios
13 septiembre 2023Guillermo Llorca ofrécenos un libro no que conflúen os datos históricos constatados documentalmente, os recordos persoais e as memorias evocadas dalgúns clientes da emblemática xeadería ferrolá La Ibense, centro de reunión e esparexemento das clases medias que, na primeira década do século pasado, coñeceron a existencia dun doce chamado xeado.
O libro recolle os antecedentes familiares e empresariais das primeiras xeadería españolas, grazas do esforzo dos naturais de Ibi (Alacante) e o impacto dos seus produtos en Ferrol, non só desde o punto de vista económico e comercial senón tamén, e moi especialmente, dende o das relacións sociais nunha pequena cidade.
Formato | 13×21 cm |
---|---|
Edición | 2012 |
Idioma | |
Páxinas | 112 |
Encadernación | |
Categorías | |
Coleccións | |
ISBN | 978-84-92644-49-0 |